Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - STOD 3:0

 

Do závěrečného zápasu příkosického „anglického“ týdne, do souboje proti Slavoji Stod, zamíchal trenér Vodrážka sestavou a nechal na lavičce náhradníků odpočinout posily, kterým se přes veškerou jejich snahu v zápase proti Rokycanům příliš herně nedařilo.
Do brány poslal Protivínského a „Stanly“ měl po celý zápas opět zavřeno. Na trávník vyběhla desítka hráčů ve složení Pešek, Štych, Pražák, Komanec, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Vlček. Připraveni byli Kotnauer, Kohout, Prchlík, Šimandl a Vaník.
     Všechno důležité z provního poločasu se odehrálo ve 13. minutě. Nejprve Lisý prodloužil hlavou Hrubého střelu z dálky a dostal tím domácí do vedení. V zápětí po rozehrání fauloval Hrubý jednoho z pronikajících stodských útočníků za hranicí velkého vápna. Dostal za to žlutou kartu a hosté kopali pokutový kop. Protivínský dal na radu zkušeného Votípky a Košťálovu penaltu chytil. Další obrovskou šanci měli hosté v 17. minutě, kdy Protivínský robinsonádou vyrazil rohový kop Tuhely. Ve 25. minutě domácí střídali, Prchlík nahradil Vlčka. Vyrovnaný zápas přerušila ve 45. minutě píšťalka a do šaten se odcházelo za těsného vedení domácích.
     Do druhé půle nastoupili domácí beze změny, hosté vystřídali, Brychcín nahradil Košťála. V 51. minutě hosté ve vápně faulovali domácího Peška a hlavní sudí Reznichenko nařídil opět penaltu, tentokrát ve prospěch domácích. Na značku destíky se postavil Pražák a bez zaváhání rozvlnil síť za zády brankáře Janči a bylo to 2:0. V 58. minutě domácí podruhé střídali, Kohout nahradil Peška. V 70. minutě vrátil Jandoš míč od brankové čáry nabíhajícímu Štychovi, ten pálil pouze do brankáře Janči. O minutu později dostal žlutou kartu hostující Dolejší. Následovalo třetí střídání domácích, Jandoš přenechal svůj post Šimandlovi. V 79. minutě si vypracoval šanci Kohout. V 81. minutě vyběhl brankář proti útočícímu Šimandlovi. Ten ho krásným lobem přehodil a míč se k radosti domácích fanoušků snesl do prázdné brány. Hosté se nevzdávali a útočili do poslední minuty utkání. Protivínský v domácí bráně však předvedl famózní výkon a zneškodnil všechny jejich nájezdy. V 83. minutě Stod podruhé střídal Fořta vyměnil Kaas. O minutu později naposledy střídali i domácí, Votípka nahradil Štycha. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby ještě stodští zahrozili z volného přímého kopu z metrové vzdálenosti od velkého vápna. I ten však Protivínský ve skoku vytěsnil. Poslední šance hostí alespoň na čestný úspěch přišla ve druhé minutě nastavení, i tuto střelu příkosický brankář chytil. V 92 minutě ukončil hlavní sudí zápas za stavu 3:0 pro domácí.
Další zápas čeká Čechii netradičně v pátek, kdy je od 17,30 hodin hostí na svém hřišti Chrást.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 748105
Měsíc: 22985
Den: 367