Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - FK TACHOV

 

Ve 20. kole KPM Fincentrum hostila Čechie Příkosice FK Tachov, druhý celek průběžné tabulky. Hosté, celí v zeleném, postavili do zápasu běhavé mužstvo s věkovým průměrem hráčů 21,5 roku. Domácí proti nim nastoupili v sestavě: Protivínský, Kohout, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Prchlík, Krystl, Lisý, Hrubý a Vlček. Na lavici byli připraveni náhradníci Votípka, Jandoš, Fiala, Šimandl a Vaník.

První výkop patřil hostům, ale již ve 42 sekundě jim Vlček sebral balón, který nahrál Krystlovi. Ten zakončil své sólo trefou za záda brankáře Ptáka na 1:0. Hosté se po studené sprše rychle otřepali. Pro rychlonohé mladíky byl jediným handicapem malý rozměr příkosického hřiště. Brzy však svou hru přizpůsobili a 70% utkání byli v převaze. Domácí hráči likvidovali jejich nájezdy ve velké míře pouze za pomoci nedovolených zákroků a tak měli tachovští i převahu v zahrávání standardních situací. Ve 13. minutě se hosté utrhli v rychlém brejku, Folejtar centroval míč před bránu na nabíhajícího spoluhráče. Hlavní sudí Šimek gól neuznal, protože střele předcházal odmávaný ofside. Ve 20. minutě byl za protest proti rozhodnutí sudího potrestán žlutou kartou domácí kapitán Komanec. Následoval volný přímý kop z hranice velkého vápna. Hudec nezaváhal a svoji střelou vymetl šibenici Protivínského brány. Srovnal tak výsledek na 1:1. Ve 34. minutě se při obraném zákroku zranil domácí Papáček a musel střídat. Jeho místo zaujal Fiala. Při jednom ze zákroků utržil Protivínský nepříjemný zásah pod oko, naštěstí mohl pokračovat ve hře. Ve 40. minutě viděl žlutou kartu hostující Viterna, který fauloval Pražáka házejícího aut. V poslední minutě první půle zahrál Lisý míč zpět na vlastního brankáře. Protivínský však při jeho odkopu promáchnul nohou mimo. Všichni přihlížející bezmocně sledovali míč, který se kutálel do prázdné brány. Nakonec se štěstím skončil asi 2 cm od levé tyče domácí brány.

Do druhé poloviny hry nastoupila obě mužstva beze změn v sestavě, ale hosté již ve 49. minutě střídali, Janoušek nahradil Šáchu. Domácí vystřídali podruhé v 51. minutě, Jandoš šel na trávník místo Vlčka. Také ve druhém poločase se domácí na chvíli ujali vedení. V 58. minutě se po Pražákově dlouhém autu k míči dostal Lisý, který napodruhé dorážkou dokázal překonat Ptáka. V 62. minutě hosté znovu střídali, Chmiel nastoupil místo Dvořáka. V 76. minutě dostal žlutou kartu Tušl. Následovalo poslední střídání domácích, Šimandl nahradil Pražáka. O minutu později dostal žlutou kartu Hrubý. Hosté po rychle hozeném autu překonali Protivínského podruhé, tentokrát se trefil Chmiel. Další žlutou kartu za tvrdý zákrok uviděl od sudího Šimka domácí Prchlík. I během druhého poločasu schytal Protivínský v bráně domácích několik tvrdých úderů. Tři minuty před koncem utkání se Čechie mohla ujmout vedení potřetí. Po chybě hostí šli na tachovskou bránu dva na jednoho. Útočící dvojici Fiala – Jandoš se bohužel koncovka nevydařila. V 91. minutě ukončil sudí Šimek utkání s nerozhodným výsledkem 2:2.

K dalšímu zápasu se Čechie chystá netradičně až v neděli, kdy od 17.00 hodin nastoupí k zápasu 21. kola proti Holýšovu.

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 4
Celkem: 748077
Měsíc: 23039
Den: 369