Jdi na obsah Jdi na menu

HORŠOVSKÝ TÝN - ČECHIE 1 : 3

Hodnocení utkání + článek o zápase

Branky : Papáček , Spěváček , Kotnauer

Sestava    :       Protivínský

Komanec      Lisý      Pleticha      Korecký

Herák ( 88´Vodrážka )  Papáček  Spěváček

Kohout ( 46´Sedlák , 87´Lukeš )  Pešek

     Kotnauer  (  46´ Pražák )

Janout

Tak jsme zpátky nad vodou a určitě se nám bude zase trochu lépe dýchat .Ty tři body jsou skvělý a ještě bych chtěl vyzdvihnout tu první půlhodinu a zároveň i tu poslední půlhodinu . V těchhle fázích jsme soupeře uplně přejeli a to hned dvěma způspoby , napřed fotbalovou krásou a pak fotbalovým srdcem a chytrostí dohromady . Jak jsme s Honzou veřejně doufali , tak ten mega plac nám naprosto vyhovoval , ale ikdyž jsme dali za půl hodiny tři góly , tak tam byli i hluchý místa a tím myslím hlavně ty momenty , kdy jsme už vedli a místo trpělivé hry po zemi až do zakončení , jsme jim několikrát za sebou věnovali balon dlouhým , naprosto zbytečným nákopem . To , že jsme dostali branku do šatny , byl jeden z mála černých puntíků , které bych vám dal a to ani ne za tu prohranou standartku , ale za ten faul , který tomu předcházel - naprosto zbytečný . Slova chvály mám pro Vás i za tu jejich přesilovku , ve které krom jedné naprosto vypuštěné standartky , to byla výborná práce .

Takže si vylížeme rány , sejdeme se v úterý a ve čtvrtek  od 18 hod na našem San Siru a pečlivě se připravíme na Sušici . Stod i domažlické Bégo nám je dostali do situace , kdy už musí něco uhrát , takže doufám , že i MY jim utneme tipec .

Stanly  -  je vidět že despota Magath dělá ve Wolfsburgu dobrou práci i s golmanama :-)

Adam - bylo to o chloupek lepší než minule , ale jelikož jsem Tě viděl hrát o vagon lépe , tak tě budu chválit až budeš hrát to na co máš

Hans - opět potvrdil , že trenér udělal dobře , že mu věřil a postavil ho

Komár - k tomu opakovanému standartně dobrému výkonu ještě přidal jeden kanadský bod ( za druhou asistenci ) na veledůležitý první gól, celkově dobrá práce

Venca - v tý první půlhodinové parádě sice moc nefiguroval , za to zvedl prapor v té závěrečné půlhodině , tam to bylo fakt super

Hery - v prvním poločase to byla ještě pohádka O šípkové Růžence , ale ve druhé půli už to byl triller O létajícím ševci . Ty si taky jeden z těch u kterých je to hodně o hlavě , ale každopádně ta druhá půle byla super !!!

Kohy  -  jenom doufám , že bude v sobotu ok , protože za těch 45´minut  předvedl možná nejlepší výkon co ho znám , byl uplně všude a vždycky první

Papen  -  udělal nám to trochu zajímavější , ale dobře to dopadlo . Tady vidíš , že můžeš jít klidně pod sprchy i za dvě hoooooooodně přísné žliuté . Výkon ale byl na jedničku

Spěvy   -  i tady musím říct , že v první půli to byl EXCELENTNÍ výkon , ve druhý už to na tý lajně tak famózní nebylo , ale i pak uprostřed to bylo více méně o bojovnosti a to bylo ok

Olaf -  i tady hodnocení podobné Vencovi , v první půli i přes velkou snahu se u ničeho významného neobjevil , ale velká pochvala i pro mě , že jsem ho přes jeho soustavné "nářky" i prosby Ivčy nevystřídal , protože v tý poslední fázi odváděl s Vencou obrovský kus výborný práce

Koty  -  tady nemá cenu se nějak rozepisovat ,  SUPER !!!!!

Práža  -  tady škoda , že nepřišla ta pojistka v podobě čtvrtýho golu , protože ty takovýhle situace proměňuješ skoro stopro, pak by to bylo už v pohodě . A hlavně ty si v pozici , kdy na tebe ten tým spoléhá jako třeba dříve , tedy ještě dříve , spoléhali na mě . Zeptej se třeba pana Vaníka , ten by si to mohl pamatovat :-)

Sedly - Tobě každá minuta a nedej bože každý poločas , který dáš v přeboru chlapů hrozně posune kupředu a pokud budeš na sobě pracovat a budeš poslouchat , bude to dobrý .

Vodr a Bury - máte štěstí , že nás máte , protože jinak by soupeř zřejmě vyrovnal a možná to i otočil :-)

Takže tři bodíky jsou v kabině a už nám jich chybí jen 37 , nebo teda 17 do Vánoc , to se lépe počítá .

 

Ve druhém kole podzimní části KPM Čechie již nezaváhala a přivezla z Horšovského Týna cenné tři body.
     Ve velmi horkém sobotním odpoledni nastoupili hráči Příkosic na rozměrný trávník v Horšovském Týně s myšlenkou odčinit potupnou porážku, kterou zde utržili v jarní části loňského ročníku. Své předsevzetí splnili na jedničku.
      Čechie nastoupila v sestavě Protivínský, Herák, Pleticha, Korecký, Papáček, Komanec, Pešek, Lisý, Kotnauer, Kohout a Spěváček, na střídačce byli připraveni Lukeš, Pražák, Vodrážka, Sedlák a Janout.
      První šanci zápasu si vypracoval již ve 3. minutě Papáček, ale jeho střela mířila vedle pravé tyče domácí brány. Již v 11. minutě uviděl od hlavního sudího Hájka žlutou kartu domácí Falout. Ve 12. minutě utekl po křídle Spěváček, z úhlu nahrál zpět nabíhajícímu Kotnauerovi a ten ve skluzu otevřel skóre zápasu na 0:1 pro hosty. V 15. minutě vybojoval Kotnauer u ležícího brankáře míč pro Kohouta, ten nahrál Spěváčkovi, který nezaváhal a střelou z rohu malého vápna zvýšil na 0:2.
V 18. minutě fauloval Wolf na půlce Komance a po rozehrání domácí nedovoleně zastavili i Kotnauera u rohu velkého vápna. Volný přímý kop zahrával Papáček, míč se k němu vzápětí odrazil zpět a on z dálky prostřelil domácí obranu a míč zastavil až gólman Touš. Domácí se do první vážnější šance dostali až ve 20. minutě, Blacký v souboji jeden na jednoho proti bránícímu Komancovi neuspěl. Kapitán hostí dokázal jeho střelu zablokovat tělem. Ve 22. minutě to zkusil střelou z otočky Spěváček, ale míč skončil těsně vedle levé tyče. Z protiútoku zahrozil opět Blacký, ale Lisý jeho střelu z úhlu odkopl.
     Ve 26. minutě utekl po pravém křídle Kotnauer, nacentroval míč Papáčkovi a ten překonal domácího Touše potřetí střelou doprostřed brány. O dvě minuty později to zkusil proti Protivínskému Blacký, ale příkosický brankář mu balón sebral z nohy. Následoval faul Papáčka na Palucha. Volný přímý kop rozehrál Paluch Bauerovi, který vypálil z dálky. Jeho střelu zlikvidoval Protivínský ukázkovou robinsonádou.
     Ve 34. minutě vypíchl Blacký míč Spěváčkovi a řítil se sám na Protivínského. Příkosický brankář nezaváhal a střelu chytil. Ve 39. minutě to z úhlu zkusil hostující Herák, ale i domácí brankář zasáhl úspěšně. Posledních pět minut prvního poločasu patřilo domácím. Po souboji Kohouta a Blackého házeli domácí rychlý aut. Papáček uviděl od sudího Hájka žlutou kartu a po závaru před příkosickou bránou kopali domácí dva rohové kopy za sebou. V poslední minutě fauloval Lisý Kotlana a z volného přímého kopu snížili domácí náskok Čechie střelou Bauera na 1:3.
     Do druhé poloviny hry vystřídali domácí Minaříka místo Kotlana. Čechie vystřídala výborně hrajícího Kotnauera a Kohouta, oba měli po náročném prvním poločase zdravotní problémy. Místo nich nastoupili Pražák a Sedlák.
    V 52. minutě se dostal do šance domácí Paluch, kterého bránil pouze Korecký. Paluch přihrál na nabíhajícího Falouta a ten pálil vysoko nad bránu. O pět minut později se dostal do šance pro změnu příkosický Pražák, ale jeho střelu zlikvidoval Touš. V téže minutě dostal žlutou kartu hostující Sedlák. Následovala další šance domácích, kterou zlikvidovali Papáček s Pletichou. V 60. minutě vypíchl skluzem Wolfovi při rychlém protiútoku míč Pleticha. Při další akci domácích fauloval Herák Minaříka, volný přímý kop vyrazil Protivínský na roh. V 62. minutě dostal žlutou kartu Lisý, který jednoho z útočníků přidržel za dres. Protivínský vyrazil střelu z dálky a domácí zahrávali opět dva rohové kopy za sebou.
    V 64. minutě potrestal sudí Hájek Papáčka druhou žlutou kartou, a tak posledních 25 minut hrála Čechie v početním oslabení. Střelu na bránu z rohu velkého vápna měl Protivínský pod kontrolou. Další žlutou kartu uviděl o tři minuty později domácí Bauer. V 71. minutě se dostal před Protivínského domácí Paluch, příkosický brankář proti němu vyběhl, ale hru nepřerušil. Závar před prázdnou bránou zachránil odkopem Lisý. V 75. minutě domácí střídali podruhé, Šindelář nastoupil místo Palucha. Při dalším závaru před příkosickou bránou se srazili Lisý s Bauerem a domácí útočník musel ošetřit krvavé zranění na čele. V 78. minutě vypíchl Korecký míč domácímu Minaříkovi a vzápětí byl faulován. Zákrok domácích ale ponechal hlavní rozhodčí bez potrestání a nabídl tak domácím výhodu rychlého protiútoku, který skončil rohovým kopem. Po jeho rozehrání si na hlavičku naskočil volný Pačesný, naštěstí pro hosty ale mířil vedle.
    V 85. minutě chtěli hosté v přerušené hře vystřídat, ale hlavní sudí nařídil pokračovat ve hře. Spěváček zaváhal při házení autu a obdržel žlutou kartu za zdržování. O dvě minuty později už hosté mohli uskutečnit avizované střídání, při kterém Sedláka nahradil Lukeš. Ani další střídání v příkosických řadách neproběhlo hladce a Vodrážka, který nastoupil místo Heráka musel počkat až do 90. minuty. V poslední minutě řádné hrací doby to zkusil domácí Šindelář a nešetrně dohrál ležícího brankáře Protivínského, který měl míč pod kontrolou. Tomu vystartoval na pomoc Pražák a oba za své počínání dostali po žluté kartě. V 93. minutě ukončil hlavní sudí zápas za stavu 1:3 pro hosty.
     Další zápas hraje Čechie v sobotu 25. srpna, kdy na domácím trávníku hostí soupeře ze Sušice. Začátek zápasu je tradičně v 10,15 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oli - Oli

omlouvám se celému týmu, že sem toho moc nenaběhal, neboť
za 1. trenér mi nakázal moc neběhat
za 2. nevěřil jsem kotníku, že to dá
ale hlavně, že sme to urvali. PS: hrozně se těším na prchlajse!!

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 736730
Měsíc: 21637
Den: 775