Jdi na obsah Jdi na menu

SK KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV - ČECHIE PŘÍKOSICE 0:0

 

Ve 28. kole 1.A třídy se Čechie Příkosice vypravila na výlet za svým soupeřem netradičně v neděli na utkání, které se hrálo již od 16ti hodin. Náhlý nástup letního počasí ve spojení s dlouhou cestou se podepsal na kondici všech hráčů. Navíc byl kádr oslabený o zraněné Krystla a Lukeše a pracovně zaneprázdněného Hrubého.

Krásné fotbalové hřiště ve Strážově připomínalo rozpálenou výheň, což se oboustranně podepsalo na kvalitě utkání.

První poločas začali útočněji hosté, domácí se věnovali především defenzivě. V 11. minutě fauloval Nový domácího Vítovce. Po volném přímém kopu domácích zůstal ve vápně před Wohlmuthovou bránou ležet Pražák, který se zranil při hlavičkovém souboji. Naštěstí se mohl po rychlém ošetření vrátit a pokračovat ve hře. Ve 21. minutě kopali domácí dva rohové kopy za sebou, druhý zneškodnil odkopem Vlček. O dvě minuty později zahrávali dva rohy za sebou hosté, druhý pokus brankář Javorský vyboxoval hluboko do pole.

Ve 29. minutě utekl po levém křídle Vlček a poslal míč na volného Krajdla, Javorský vyběhl z brány a v posledním zlomku vteřiny mu sebral míč z nohy. Ve 38. minutě napomínal po faulu Nového hlavní sudí domácího Matějku za nevhodný komentář k průběhu utkání. Následovala další šance hostí, při které Štych poslal do šance Krajdla. Při protiútoku se do šance dostal Matějka, který se ocitl sám na hranici velkého vápna. Jeho střelu zneškodnil Kravařík. Poslední vážná šance domácích přišla ve 42. minutě, kdy se Janka ocitl sám před brankářem Wohlmuthem. Místo rány na bránu mu však sklouzla noha po míči a z akce nebylo nic. Po 45 minutách hry se odešly oba týmy ochladit do kabin za nerozhodného, bezbrankového výsledku.

Do druhého poločasu nastoupily oba soupeři beze změn v sestavě. Bojovněji tentokrát začali domácí, ale jejich nájezd překazil Lisý. V průběhu druhé půle začali domácím znatelněji docházet síly a Čechie měla herně navrch. Podařilo se jí dostat míč častěji na zem a hrát kombinační hru. V 50. minutě Komanec vybojoval míč u střídačky hostí a poslal do šance nabíhajícího Krajdla. Domácí míč uklidili do autu. Pražákovo dlouhý hod skončil na nohách výborně hrající obrany. V 52. minutě vytáhl rozhodčí Duda poprvé a naposledy žlutou kartu, a odměnil s ní hostujícího Vlčka za jeho nedovolený obranný zákrok. V 57. minutě po Pražákově autu trefil Lisý hlavou boční síť strážovské brány. V 70. minutě Čechie poprvé střídala, Peška nahradil na hřišti Votípka. O minutu později kopal Pražák rohový kop, Lisý trefil jeho centr hlavou a byl z toho druhý roh hostí. Při něm se v šanci ocitl Štych, brankář Javorský vyrazil jeho střelu robinsonádou ke Krajdlovi, který se však při dorážce netrefil. Ve 74. minutě po faulu Nového kopali domácí volný přímý kop. Wohlmuth vyrazil míč do rohu hřiště, tam ho vybojoval kapitán domácích Komanec a poslal do sóla Votípku. Ten přihrával křížem na Pražáka, který pálil asi 20 cm od levého horního rohu brány. V 77. minutě se na půlce srazil domácí Helm s hostujícím Votípkou, rozhodčí Duda situaci posoudil jako faul na domácí, ale jejich volný přímý kop byl neškodný. V 80. minutě se střídalo na obou stranách. Domácí Matějka přenechal místo Štěpánu Preslovi, hosté vyměnili Jandoše za Krajdla. Největší šanci změnit výsledek utkání měl čtyři minuty před koncem právě Jandoš, bohužel si v té chvíli ve vápně špatně rozuměl s Votípkou, který mu míč v podstatě sebral z nohy. Také domácí měli svoji největší šanci až v závěru utkání, kdy po faulu mířil při volném přímém kopu Presl těsně nad břevno.

Ani přes obrovský tlak se Čechii nepodařilo překonat výborného Javorského a tak hlavní sudí Duda po uplynutí 90 minut hrací doby ukončil utkání za stavu 0:0.

Sestava Čechie: Wohlmuth, Krajdl, Pešek, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Lisý, Vlček, Kravařík, náhradníci: Vaník, Jandoš, Votípka a Moulis.

V příštím utkání hostí Čechie doma Dioss Nýřany, který je nyní v tabulce na pátém místě.

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 2
Celkem: 748103
Měsíc: 22991
Den: 372