Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Stod 3 : 0

 Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

 Branky : Venca Lisý , Tomáš Pražák , Michal Šimandl

Sestava :                         Protivínský

Vlček (18´Prchlík )    Hrubý        Lisý               Komanec

Pražák    Štych (85´Votípka)    Krystl                  Fiala

Jandoš (67´Šimandl)  Pešek   (51´Kohout )

Vaník

Přeju Vám hezké velikonoční pondělí a dle krásné tradice máte nadnárodní svolení seřezat svoje polovičky, aniž by jen cekly :-) . Vyhráli jsme , to se počítá , ale vyhráno ještě zdaleka nemáme  !!!!!! Teď se na tu tabulku dívá sice hezky , protože kromě toho že jsme vyhráli , tak nám šli do not i uplně všechny ostatní výsledky, ale v sobotu to s největší pravděpodobností bude zase jinak , polovina týmů pod náma bude bodovat a zase se chytnou stébélka . My už držíme větev, ale i ta se někdy zlomí , takže pozor na to !!!!!

A ted k zápasu , v první půli jsme bez jediný tutový šance vedli 1 : 0 , teda když opomenu Jandákovo břevno a Venovo patičku do prázdný brány a hned potom se lámal chleba . Mohli jsme okamžitě dostat dva a bylo by to uplně jiný , ale nedostali . Ve druhý půli už to bylo daleko lepší , soupeř už vůbec nebyl tak nebezpečný jako v první půli a Stanly musel vytahovat třetí parádní zákrok v zápase až v poslední minutě. Takže celkově zřejmě zasloužená výhra , ale tady opravdu může každý porazit každého . Ted ještě porazit v úterý Jandáčka a můžu si říct - dobrá sezona :-)

Dneska nebudu hodnotit jednotlivce , protože když jsem přemýšlel komu bych co napsal , tak to bylo skoro u všech stejné , tzn poctivý , dobrý výkon , ale žádnej zázračnej , kterej by mě zůstal v paměti to zas ne , teda kromě Stanlyho , u toho to bylo zcela obráceně :-) , ten vytáhl dvě esa z rukávu už na začátku , nechal nás plavat na hladině a vy jste mu pak tou poctivou a bojovnou hrou dopřáli hodinku volna :-) . Takže velké díky všem i za naše fans a zítra v , v úterý v 17 hod sporthotel POHODA v Letkově !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 748094
Měsíc: 23014
Den: 376