Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEŠTICE - ČECHIE PŘÍKOSICE 4:1

 

Předposlední kolo KPM Čechii zisk bodů nepřineslo. V sobotním odpoledni se příkosičtí za velmi chladného počasí – teploměr ukazoval i na sluníčku pouhé 2 °C – utkali se soupeřem, který byl v průběžné tabulce pod nimi, ovšem se stejným počtem bodů.
      V sestavě Příkosic tentokrát kromě zraněného Prchlíka a Hrubého chyběl i nemocný Fiala. Naopak, po dlouhé přestávce vynucené vleklým zraněním opět nastoupil Štych. Trenér Vodrážka postavil základní sestavu ve složení: Protivínský, Pešek, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Krystl, Lisý, Kohout a Pleticha. Připraveni byli náhradníci Votípka, Jandoš, Vlček, Vaník a posila z řad B týmu Švehla.
      V 7. a 8. minutě zahrávali domácí dva rohové kopy za sebou. Druhou střelu vyboxoval Protivínský z hranice velkého vápna do pole a při protiútoku se dostal do sóla Krystl.   Jeho akci však chyběla koncovka. Ve 13. minutě vyrazil příkosický gólman ve výskoku střelu Šambergra. V 16. minutě se do tutové šance dostal domácí Vacík, ale míč skončil ve skrumáži těl před bránou. Při rychlém protiútoku se Pešek nedokázal prosadit proti domácímu brankáři Regnerovi. 
     Ve 22. minutě fauloval Lisý u rohového praporku, volný přímý kop hostí Protivínský vyrazil a dorážka šla mimo bránu. V zápětí se Krystl zmocnil míče na půlce hřiště a přihrál na křídlo Pražákovi. Ten poslal centr na nabíhajícího Kohouta. Kohout naskakoval na hlavičku mezi dva domácí obránce a přestřelil. Domácí kapitán Turek zůstal po svém zákroku zraněn a byl ošetřován za brankovou čárou. Mezi tím domácí podnikli rychlý protiútok. Jejich nájezd nedokázal zastavit Štych ani Nový, který prohrál souboj o míč vedle brány. Domácí se Vacíkem ve 25. minutě ujali vedení po jeho táhlé střele ke vzdálené tyči.
     Ve 28. minutě už byli domácí kompletní, ale po rohovém kopu Bešty, který hlavičkoval Uzlík, poprvé střídali. Kapitánskou pásku od odstupujícího Turka převzal Mrázek. Při dalším rohovém kopu domácích Protivínský se štěstím chytil nadvakrát míč u tyče. Po nepřesném rozehrání přeštičtí okamžitě podnikli další útok, který překazil odkopem do autu Komanec. Ve 36. minutě po souboji na půlce hřiště dostal po křídle míč až k velkému vápnu Kohout. Nacentroval míč Peškovi, který prostřelil dvojici obránců a vyrovnal na 1:1.
     Dvě minuty před koncem první půle skočil Pleticha do střely Mastného a zmařil tím jeho tutovou šanci. Do kabin se odcházelo za nerozhodného výsledku.
     Do druhé půle nastoupili domácí beze změny v sestavě, Čechie vystřídala, Jandoš nastoupil místo Peška. Ve 49. minutě uviděl od sudího Cihláře za faul žlutou kartu domácí Trdlička a o minutu později i hostující Papáček. Přestože první poločas skončil nerozhodně, ve druhé polovině hry měli větší převahu domácí a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří svůj tlak zúročit. V rozmezí 55. a 60. minuty se hrálo především na polovině hostí. Protivínský vyrazil dvě střely za sebou, třetí těsně minula levou tyč jeho brány. Po faulu Lisého na Mrázka kopali domácí volný přímý kop ze 30. metrů, ale trefili pouze Papáčka ve zdi. Další střelu na bránu Protivínský opět vyrazil do pole a dorážka šla vysoko nad bránu. V 66. minutě hosté podruhé střídali, Vlček nahradil zraněného Pletichu. Nerozhodný výsledek vydržel až do 70. minuty. To se v závaru před bránou hostů nejlépe zorientoval Uzlík, nahrál Šambergerovi a ten poslal domácí opět do vedení. V 72 minutě po faulu na Krystla a následném volném přímém kopu Papáčka kopali hosté roh. Dorážku Nového domácí obránce tečoval a druhý rohový kop skončil ofsidem. V 75. minutě domácí podruhé střídali, odešel autor prvního gólu Vacík a nastoupil Bouc. Následovala šance Jandoše, který trefil brankáře Regnera. V 77. šel na trávník Votípka místo Štycha. O dvě minuty později vyrazil Protivínský další střelu z dálky, ale domácí Šamberger z dorážky úspěšně poslal míč za jeho záda na 3:1. V 82. minutě nevyšel útok Kohoutovi a z protiútoku po rychlé křižné přihrávce pojistil vítězství domácích další trefou Pešta. O minutu později vyrazil brankář Regner robinsonádou volný přímý kop po faulu na Jandoše. Následovala žlutá karta pro kapitána hostí Komance za faul. Při dalším střídání vyměnili domácí Zoubka za Přibáně. Po rozehrání Bešta fauloval Papáčka ve středovém kruhu. Po přímém kopu následoval rychlý protiútok domácích. Protivínský vyběhl až k hranici velkého vápna, minul, ale míč naštěstí proletěl těsně kolem pravé tyče jeho brány. 89. minutě Čechie ještě jednou střídala, místo Pražáka nastoupil Švehla. V poslední minutě uviděl za faul žlutou kartu ještě hostující Nový. V nastavené minutě ještě Zoubek nastřelil boční síť příkosické brány a pak už sudí Cihlář ukončil utkání za stavu 4:1 pro domácí.
     V posledním utkání podzimní části KPM hostí v sobotu 19. listopadu od 10,15 hodin Čechie na domácím trávníku SK ZČE Plzeň.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 748105
Měsíc: 22985
Den: 367