Jdi na obsah Jdi na menu

SSC Bolevec - Čechie Příkosice 2 : 4

 

Po letech, kdy zdolání týmu SSC Bolevec na domácí půdě představovalo pro hráče Čechie nepřekonatelný problém, bylo zakletí Prokopávky zrušeno a Příkosičtí si připsali cenné tři body za výhru 2:4.
 
Začátek zápasu vyšel lépe domácím a po dvou minutách hry to vypadalo, že SSC prodlouží svou sérii neporazitelnosti. Už po 74 vteřinách hry totiž využil Dytrt zaváhání Hodaně při rozehrávce na středu hřiště, zmocnil se míče a nahrál volnému Zítkovi. Ten otevřel skóre zápasu na 1:0 pro domácí.
Také v 10. minutě Bolevec zahrozil před příkosickou bránou a situaci musel nadvakrát hasit Pražák. Z rychlého protiútoku na druhé straně zahrozil Krajdl, kterého domácí zastavili až za cenu faulu u rohového praporku. Volný přímý kop brankář Korner vyboxoval do pole. V následující minutě sebral Kučera míč Bendlovi a Papáček musel honit sólujícího Zítka. Sebral mu míč pouze za cenu odkopu za brankovou čáru. Roh domácích ale vyšel naprázdno. Při dalším rohovém kopu ve 14. minutě skončil míč pouze na boční síti. O chvíli později kopali domácí volný přímý kop. Protivínský vyběhl proti střele ale míč propadl do chumlu a domácí nahráli před bránu volnému Bublíkovi. Jeho branka ale vinou ofsajdu neplatila. Další standardní situaci zahrávali domácí ze vzdálenosti 5 metrů od rohového praporku od pomezní čáry. Greifův centr před bránu sebral Protivínský mistrně z hlavy připraveného Bublíka.
Ve 21. minutě vystřelil Prchlík z hranice šestnáctky, do rány se mu připletl Kučera, který míč tečoval za brankovou čáru. Rohového kopu se ujal Spěváček a poslal točenou střelu k bližší tyči. Brankář Korner si míč srazil do sítě a bylo vyrovnáno.
Ve 30. minutě našel Bendl dloubáčkem přes obranu Kohouta, ale ten mířil těsně vedle tyče. O chvíli později jeden z obránců stíhaný rychlonohým Krajdlem poslal Kornerovi malou domů. Ten nemohl, než hrát nohou a o míč ho připravil dorážející Krajdl. Tomu míč odskočil, ale stihl ho dohonit a domácí před další brankou zachránil Thomayer. Ve 34. minutě poslal Prchlík přihrávku nabíhajícímu Bendlovi a ten s přehledem zakončil na 1:2. O dvě minuty později se průběžné skóre měnilo znovu. Bublík fauloval u středového kruhu Bendla. Volný přímý kop poslal Prchlík do malého vápna, tam hlavou prodloužil Kohout a u tyče využil volné skulinky Bendl, který svou druhou trefou zvýšil náskok Příkosic na 1:3.
Před koncem první části hry uviděl žlutou kartu Krajdl, který fauloval na půlce Thomayera. Při volném přímém kopu schytal Hodaň míčem zblízka do stehna. Domácí kopali dva rohy za sebou, ale nedokázali je zužitkovat. V poslední minutě ještě potrestal hlavní sudí Duda žlutou kartou Spěváčka a po odpískání poločasu nadělil žluté napomenutí i domácímu Bublíkovi.
Po přestávce nastoupil Bolevec beze změny v sestavě, Příkosice vystřídali, zraněného Hodaně nahradil Burket.
První akce na začátku druhého dějství patřila Příkosickým. Nejprve vystřelil Krajdl a Bendlovu dorážku vykopl kolenem Kučera. V následujících minutách měli domácí částečnou převahu. V 59. minutě střídali domácí hned dva hráče najednou. Nastoupili Humpál a Fryček, kteří nahradili Klečku se Zítkem. Po rozehrání uviděl za nedovolený zákrok v rohu hřiště žlutou kartu hostující Bendl. V 70. minutě si naběhl na centr před Protivínského Bublík, ale příkosický gólman mu bravurním zákrokem sebral míč z hlavy. Následoval rohový kop a závar před příkosickou bránou, ale Protivínský předvedl další famózní zákrok. Domácí znovu střídali, Greifa nahradil Šilhánek. Po rozehrání zakopl Spěváček v přerušené hře balón a uviděl za to žluté napomenutí. Protože to v jeho případě byla už druhá karta, musel předčasně do sprchy a domácí pokračovali v početní převaze. Bez ohledu na to utekl vzápětí po křídle Krajdl, ale byl atakován jedním z obránců a nakonec nedokázal vystřelit na bránu. Místo toho poslal balón zpět nabíhajícímu Lisému, který zdálky prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na 1:4. Následovalo střídání, při kterém Votípka nahradil Krajdla. Domácí se nevzdávali bez boje. V 77. minutě sebral Protivínský míč z hlavy neúnavnému Bublíkovi. Domácí v 80. minutě provedli další dvojité střídání. Nastoupili Soukup a Vítovec a odešli Thomayer a Šnajdr. V 85. minutě vyběhl příkosický gólman proti střele, ale minul. Míč stihl dohonit Pražák a uklidil ho do bezpečí. Také trenér Pleticha provedl další střídání, do hry se na posledních pět minut dostal Šlajch, který nahradil Pražáka. V 89. minutě dokázal Bublík snížit na 2:4. Další dvě minuty nastavení byly pro Příkosice hektické, ale díky obětavému bránění se skóre už neměnilo. Po jejich uplynutí ukončil hlavní sudí Duda zápas.
 
Sestava Čechie: Protivínský, Hodaň (46. Burket), Krajdl ( 75. Votípka) , Papáček, Pražák (85. Šlajch), Komanec, Prchlík, Lisý, Kohout, Bendl, Spěváček.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zema - Pozdrav

Zdravím dědky Bendlíky. Zéma st.

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 5
Celkem: 747260
Měsíc: 24407
Den: 584