Jdi na obsah Jdi na menu

Tachovský deník

Nedá mi to nereagovat

Tachovský deník k zápasu Čechie - Tachov
Pták: Byl to zápas blbec, ale kluci se ...
Příkosice – V dalším kole Fincentrum krajského přeboru zajížděli fotbalisté FK Tachov do Příkosic, kde remizovali 2:2.
Pro hosty začal zápas šokem. Inkasovali už v první minutě zápasu. „Obvykle se říká, že zaspala obrana, ale tentokrát musím konstatovat, že zaspal asistent rozhodčího. Snad se díval v daný moment na tribunu, jestli tam není někdo z jeho známých,“ reagoval s nadsázkou na situaci, která předcházela brance Příkosic, trenér Tachova Jaroslav Pták. „Byl to metrový ´pytel´, to jsem neviděl jen já,“ stál si za svým tvrzením kouč. Jeho svěřenci pak „válcovali“ domácí tým, ale kýženého vyrovnání se dočkali až ve 21. minutě. Z trestného kopu skóroval Hudec. „Lukáš to z dvaceti metrů parádně trefil,“ chválil autora gólu. Převaha Tachovanů byla velká a domácí ojediněle zahrozili jen ze standardních situací, ale ani při nich vážněji neohrozili branku FK. „Nepustili jsme je do vyložené příležitosti, Bohužel, my se v koncovce přes výraznou převahu také neprosadili,“ shrnul průběh prvního poločasu Pták.
Po změně stran se obraz hry prakticky nezměnil. Příkosíčtí se dostali opět do vedení brankou, při které si Tachované vybrali kopec smůly. Nejdříve asistent otočil autové vhazování ve prospěch domácího týmu. Dlouhý autový hod až do šestnáctky se dostal k domácímu hráči, jeho střelu Honza reflexivně vyrazil na břevno, ale míč se dostal zpátky na kopačku hráče Příkosic a ten skóroval,“ popsal další důležitý okamžik tachovský lodivod. Jeho svěřenci měli velkou převahu a na branku soupeře se valil jeden útok za druhým. Tachované srovnali Dvořákem, ale branka pro předchozím vzdušném souboji nebyla uznána a stejně to bylo při gólu Hudce. „Nechci to zbytečně hrotit. Ty branky byly nejen podle mého názoru regulérní, ovšem rozhodčí oba góly neuznal, takže se nedalo nic dělat. Tachov se ale vyrovnání přeci jen dočkal, kdy se hlavou trefil Chmiel a dal tak výsledku konečnou podobu.
„Mám rozporuplné pocity. Hrálo se na hřišti, které není důstojné krajského přeboru. Vzhledem k velké převaze jsme měli zvítězit, ale takový je fotbal. Dali jsme sice čtyři branky, přesto máme jen bod,“ posteskl si trenér, jenž ale byl jinak s hrou svého týmu spokojený. „Pro nás to byl zápas blbec, ale kluci se dokázali vyrovnat se všemi nástrahami a až na lepší koncovku zápas zvládli,“ pochválil své svěřence Pták.
 
A teď já  :-) :-) :-)
Neskrývám své sympatie k týmu Tachova , jeho hra , ale i jejich vystupování mě opravdu imponují. Jejich pohyb , hra bez balonu , presing  , ale i chování jednotlivých hráčů mají můj velký obdiv . Chápu i jejich trenéra , že brání svoje ovečky i já to tak dělám , ale po přečtení tohoto článku mám pocit , že jsem na tom zápase bohužel nebyl , nicméně jsou tam indície , že tam byl trenér Tachova :-) . Ano , naše hřiště je po tuhé brdské zimě v žalostném stavu a těžko je k uvěření , že ho máme rok a půl zcela nové , ale to je asi tak všechno. Pytel jsem taky viděl , ale tachovský obrany a to už ve 30 vteřině  , byli jste asi o kousek  lepší a určitě  fotbalovější , ale výraznou převahu to bych neřekl a o nějaké tachovské neproměněné tutovce taky nevím , nebo vlastně vím , byla to naše malá domů. Čtyři regulérní góly jsem už vůbec neviděl , viděl jsem jeden z dvoumetrovýho ofsidu a kde jste vzali , že byl před golem otočený aut taky nevím . Takže nakonec všechno dobré , budu Vám fandit dál a doufám , že na podzim už spolu hrát nebudeme. A to samozřejmě z důvodu ne že bychom my spadli , ale z důvodu že Vy půjdete výš , protože jestli si to někdo zaslouží , tak jste to vy..........
 
Trenér Vodr
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bird - tak ještě moje reakce

Chtěl jsem to nechat být Radku, ale taky mi to nedá. Tachovský deník otiskl moje reakce na zápas u vás, ze kterých čiší moje zklamání. Možná se to promítlo i do toho rozhovoru se sporťákem z TD, ale přestože vím, že nic zpět nevrátím, nechci být za ubulence, který neumí přijmout porážku - v tomto případě remizu. K situací u prvního vašeho gólu. Offside o dva metry ne o jeden metr, jak napsal TD. Jednoznačný. Měl jsem tu situaci skoro před sebou a navíc jsem se díval, jak kluci vybíhají, protože na pravém beku jsem měl sedmnáctiletýho kluka, který obvykle nehraje a chtěl jsem si pohlídat hned na začátku zápasu, jestli vyjíždí v lajně s ostatními obránci. Jo, jo, on vyjel úplně přesně v lajně jako ostatní, a ten váš střelec - tuším Krystl tam byl dva metry za nimi. Krutina byl v ten okamžik úplně mimo dění, ten offside byl kolem 8 metrů za půlkou, on byl někde uprostřed vaší útočné půlky, protože se to odehrálo tak rychle, že se nestačil vrátit, aby byl v lajně s děním.
Ty jsi to celé musel vidět hodně zezadu, takže aniž bych ti chtěl křivdit, těžko jsi to mohl posoudit bez pochybností...
Váš druhý gól, náš obránce hrál míč u lajny do vašeho hráče a jak já viděl z té dálky, od vašeho hráče to šlo do autu. Přestože celá naše lavička byla přesvědčena, že to měl být aut pro nás, ještě jsem jim říkal, že je možné, že se to odrazilo zpátky do našeho hráče a nemuseli jsme to vidět, měli jsme fakt blbý úhel. Proto jsem ani neprotestoval, jen mi hlavou proběhlo - to bude aut až před branku a hlavně aby jsme z toho nedostali gól. No, samozřejmě že jo. O přestávce mi ten náš obránce říkal, že míč šel opravdu od vašeho hráče a já nemám důvod mu nevěřit. Proto tvrdím, že ani k jednomu vašemu gólu nemělo dojít.
A nám neuznané? Offside, který odmával as.2, no sorry, ale ta přihrávka vůbec nešla dopředu a Hudec, který to dorážel, musel udělat ještě minimálně 4-5 kroků k tomu, aby se k té přihrávce dostal. Navíc mi kluci říkali, že ta přihrávka šla ještě před vaším hráčem, nikoli za ním.
Ve druhém poločase nám neuznal Šimek další gól kvůli naprosto vymyšlenému faulu našeho hráče ve výskoku. No, to byl super hnus. Oba hráči ten výskok ustáli, nikdo neupadl, navíc míč je ve vzduch minul skoro o metr. Krutina to taky nemával a věř, že kdyby viděl sebemenší náznak faulu, že nám to hned zvedne, on nás z nějakého důvodu vůbec nemusí....
Tak to jenom popis událostí, jak jsem je viděl já. Netvrdím, že musím mít ve všem pravdu, člověk samozřejmě fandí a některé věci nevidí objektivně, ale chtěl jsem ti popsat, jak jsem to viděl já.
Jinak, děkuji ti za tvé pozitivní reakce a názory na náš tým, opravdu mně to moc potěšilo. Víš, já jsem rád, že přestože to naše poslední utkání bylo na hřišti hodně bojovné a vyhecované, tak to nesklouzlo do žádných nechutností a i po zápase to bylo v pohodě. Tak by to mělo být, jak hráči, tak my trenéři a real.týmy jsme lidi, kteří přejí svým a přesto jsme se všichni po zápase dokázali chovat jako lidi...
Vypadá to tak, že jestli mně nevyhodí :-))), tak se zase za půl roku uvidíme a rozdáme si to znovu, tak držím palce, ať se v klidu udržíte.
ahoj jarda pták

. - .

Tak se mi zdá,že pan Vodr Fetuje ...

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 5
Celkem: 748117
Měsíc: 22943
Den: 364