Jdi na obsah Jdi na menu

ZKZ HORNÍ BŘÍZA - ČECHIE PŘÍKOSICE 4 : 3 (2:3)

 

Příkosická Čechie má letos nejen nelehký los, ale lepí se jí na paty i příslovečná smůla. Nikdo z oddílu se ale nechce smířit se stávajícím situací, a tak hráčský kádr prochází ozdravným procesem. Na zápas s Horní Břízou se do základní sestavy vrátil zkušený Votípka a lavičku posílil i Luděk Jandoš. V mužstvu naopak chyběl Ulbrik či Kotnauer, který se odpočinkem snaží vrátit do ztracené formy.
Během zápasu se hosté dostali dvakrát do vedení a prohráli až vinou smolné branky z posledních vteřin zápasu. Za svůj bojovný výkon se ale tentokrát rozhodně nemusí stydět.
 
ZKZ Horní Bříza - Čechie Příkosice     4 : 3    (2:3)
 
Do zápasu vstoupili aktivněji hosté. V 5. minutě se mohl prosadit Votípka. Po rychlém autu se dostal před bránu do střelecké pozice, ale hlavní sudí Lhoták přerušil hru. Domácí hráč se však přiznal k teči, a tak hosté autové vhazování opakovali. Tentokrát si ale obránci Votípku pohlídali. Od rohového praporku zkusil Šimandla v domácí bráně překonat Kohout. O dvě minutě později se za jeho záda trefil po Votípkově přihrávce Prchlík a bylo to 0:1.
V 18. minutě vyběhl Protivínský na balón k hranici pokutového území. Vyrazil ho před sebe na zem a v pádu se ho dotkl rukou. Následoval volný přímý kop při kterém se Michal Chocholatý pokusil obstřelit zeď, ale domácí se ubránili za cenu rohového kopu. Centr od rohového praporku propadl skrumáží těl na nohu domácího kapitána Radka Šimice, a ten nezaváhal a vyrovnal na 1:1. Ve 25. minutě poslal Hodaň do šance Bendla, který pálil jen do těla domácího brankáře. V téže minutě se při protiútoku na druhé straně trefil krásnou střelou z dálky do šibenice domácí Frána a Bříza vedla 2:1. Příkosičtí ale nesložili zbraně a v následující minutě ohrozil domácí bránu Kohout. Brankář Šimandl vyrazil jeho centr k Prchlíkovi, který vyrovnal na 2:2 skákavou střelou o tyč. Ve 33. minutě dostal Lisý žlutou kartu za faul na Fránu. Kanonýr Tran ale mířil z volného přímého kopu vedle. Ve 40. minutě se do tutové šance dostal Pavel Chocholatý, který vyplaval za domácí obranou a vystřelil z rohu šestnáctky. Míč trefil spojnici tyče a břevna. V poslední minutě prvního poločasu se napřáhl z dálky Papáček a střelou z osmnácti metrů zvýšil na 2:3.
Do druhé části zápasu nastoupila Čechie beze změny, domácí nasadili Škardu na místo Rouse. Trenér Pleticha provedl první střídání v 55. minutě, kdy Votípku nahradil Jandošem. V této části hry zesílil tlak Horní Břízy, ale hosté díky obětavosti a obrovskému nasazení odráželi všechny nájezdy na vlastní bránu. V 68. minutě při rohovém kopu zasáhl příkosický brankář bravurně proti dorážce z bezprostřední blízkosti. O minutu později po Hodaňově přihrávce minul Bendl a na druhé straně střela domácího Škardy skončila v rukavicích Protivínského. Škarda se dostal do šance i v 71. minutě, ale Lisý jeho střelu vykopl a o dorážku se postaral brankář. V 74. minutě po kombinaci prostrčili domácí míč pro nabíhajícího Paukrta a ten vyrovnal zblízka průběžné skóre na 3:3. V 80. minutě vyhecovaný Prchlík zastavil faulem na půlce domácího Pavla Chocholatého a sudí Lhoták ho potrestal červenou kartou, takže hosté dohrávali posledních deset minut v početním oslabení. Zraněný Chocholatý musel střídat, nahradil ho Zavadil a na druhé straně poslal Pleticha do pole Spěváčka místo Jandoše. Příkosičtí vydrželi nasazené tempo i dalších deset minut, v 89. minutě provedli poslední střídání, při kterém Marek nahradil Hodaně. V posledních vteřinách zápasu ale přišla pro jinak výborně hrající Příkosice studená sprcha. Po ztrátě kopli domácí míč na bránu. Protivínský byl venku ze šestnáctky, a tak nemohl hrát rukou. Snažil se míč zpracovat tělem ale balón se nešťastně svezl na nohu dorážejícího Michala Chocholatého. Ten k velké radosti domácích zvýšil na 4:3 a rozhodčí Lhoták ukončil utkání.
 
V dalším kole krajského přeboru hostí Čechie na domácím trávníku v sobotu 19. října soupeře z Holýšova.
 
Sestava Příkosic: Protivínský, Hodaň (89. Marek), Papáček, Pražák, Komanec, Prchlík, Votípka (55. Jandoš, 80. Spěváček), Lisý, Kohout, Burket, Bendl.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LuckaS (HB) - ..

Máte v článku menší nepřesnost..Prchlík nefauloval v 80. minutě P. Chocholatého, faulován byl J. Sedlecký a ten pro zranění odstoupil.

jm - Re: ..

máte pravdu, omlouvám se... chybička se prostě někdy vloudí....

Statistiky

Online: 11
Celkem: 725103
Měsíc: 16888
Den: 1320