Jdi na obsah Jdi na menu

ŽENY

ŽENY - ČECHIE PŘÍKOSICE

Vážená Čechie a její přátelé , 

původně jsem chtěl celou tuhle diskusi smazat , protože není hodna tohoto klubu . Je v ní totiž tolik nepravd , lží a pomluv , že si to tahle holka prostě nezaslouží . Ale neudělám to , protože bych tím popřel vše čemu věřím . Jsem hrdý na to , že máme rovné hřiště , jsem hrdý na to , že máme dvě hřiště  ,jsem hrdý na to , že jsme třikrát postoupili ,  jsem hrdý na to , že jsme třetím rokem v nejvyšší krajské soutěži , jsem hrdý na to , že ten klub má prvně v životě svého správce , jsem hrdý na to , že máme tři mládežnické týmy v takovéhle prdeli , jsem hrdý na to , že těch fantastických pár let tady se mnou prožívalo spousty domorodců , jsem hrdý na to , že když se řekne Příkosice , tak hned každý ví , že tam dělají dobrej fotbal , jsem hrdeýna to , že pan starosta vždycky udělal pro tenhle klub naprosté maximum . jsem hrdej a šťastnej , že jsem u toho mohl být .

Ale hlavně jsem pyšnej na to , že jsem tady po celou dobu dokázal udržet pana Šmída a jeho prachy , díky kterým tady všichni !!!!! mohli dělat to , co je baví .

A ještě něco . Možná , že jsem udělal něco špatně , možná , že jsem toho udělal spousty špatně , ale vždycky jsem to dělal tak , jak jsem  cítil , že to bude pro klub nejlepší .

ČEHO SI VŠAK CENÍM NEJVÍC , JE TO , ŽE NA ROZDÍL OD MILENY  , NELŽU !!!!

Vodr

 

 

Vážení přátelé ,

již dlouho se chystám abych i já přispěl se svou verzí do mlýna, a to ohledně odchodu našich žen pryč z Čechie Příkosice.  Drtivá většina z Vás vůbec netuší, jak je těžké a složité provozovat fotbalový klub. Nám se to hlavně díky Rossu poměrně daří, ale jestli si někdo myslí, že máme peněz jako želez, tak se šíleně mýlí.

Po té šílené letošní zimě, podtržené ještě  bleskovou povodní, jsme jako výbor fotbalového oddílu  došli k závěru, že musíme udělat radikální krok  co se týče provozu na hlavním hřišti, protože to absolutně není schopné vydržet takovou momentální zátěž, jakou má. Jenom pro zajímavost, A muži měli trénink na hlavním hřišti za celý půlrok celkem  3 krát !!! Ano nespletl jsem se, je to třikrát za půl roku a to přeci není normální. Mezitím jsme si trávník ještě několikrát úplně zbytečně polozničili, když jsme tam odehráli zcela nesmyslně několik zápasů, které se měli odložit -  ať už to byli ženy, muži  nebo dorostenci.  

Mezi ta opatření, která připadala v úvahu, bylo mimo jiné  zprovoznění druhého hřiště k žákovským zápasům, omezení všech tréninků na hlavní ploše a zajištění náhradního hřiště družstva žen, v případě nezpůsobilého stavu hřiště před zápasem.

A teď jsme možná u jádra pudla. Proč jen družstva žen? Proč by si měly při nezpůsobilém stavu hrací ploch hledat jiné hřiště jen ženy?  I tohle je velmi jednoduché, ženy jako takové pro Čechii nepřináší absolutně nic a to je prostě holý fakt. Těžko budu omezovat přípravku, dorost, nebo žáky - v nich je budoucnost celé Čechie. V ženách ne.  Je to sice hezké, že takováhle ves hraje třetí ligu žen, ale ten výbor je zodpovědný za celý klub. Holky se nepodílely na chodu klubu takřka ničím, neplatily příspěvky, krom pár vyjímek si sem jenom jezdily zahrát. Proto se výbor rozhodl, že tuhle situaci chce změnit a to hned několika způsoby. Zavedením oddílových příspěvků i pro ženy, či jiného příspěvku celého týmu na údržbu a provoz, zajištěním  náhradního hřiště v případě, kdy je příkosické nehratelné, omezením tréninkových jednotek na hlavním hřišti atd .

Když Milena chtěla orazit přihlášku do příštího ročníku, tak jsem jí v kostce tohle, vše výše uvedené, sdělil a řekl jsem jí, že se musíme domluvit na všem podstatném, ale že to musíme probrat na oddílovém výboru, a ten že svoláme hned následující týden.

Tímto  to ale pro mne i pro samotný výbor skončilo, protože aniž bychom se slezli, či se k čemukoliv vyjádřili, tak jsme se jen dozvídali jak jsme špatní. A aniž by nás kohokoliv z výboru někdo kontaktoval, aniž by kdokoliv z žen přišel na svolanou schůzi, tak po třech dnech od mého telefonátu s Milčou, byla soutěž žen přihlášená za Vodní stavby Plzeň.

Takže milé dámy a jejich příznivci, jestli Vám někdo tvrdí, že Vás z Čechie někdo vyhodil, tak já o nikom takovém nevím. Já osobně mám naprosto čisté svědomí, a to především vůči Čechii jako fotbalovému klubu .

Co je mi strašně líto  a co  mi opravdu mrzí, je ta hysterie a ta  nenávist, kterou do toho některé ženy vnášejí. To, že jsou na Vodních stavbách je jen jejich rozhodnutí a můžu Vás všechny ubezpečit, že pokud by  jen trochu chtěly zůstat v Příkosicích, tak by tam zůstaly. Ono totiž v důsledku jediný kdo asi opravdu chtěl zůstat v Příkosicích byla Milča, ale jelikož se nedokázala přenést přes svou ješitnost a nebyla ochotna se ani domlouvat natož domluvit, tak  to prostě radši přehlásila. Ostatní holky  to sice před ní asi nepřiznají, ale jsou  raději, že budou hrát v Plzni . 

Každopádně jim Všem přeju hodně štěstí.

Radek Vodrážka - člen výboru Čechie Příkosice 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Eliška - ???

Radku a Jano,
když to tady všechno čtu tak je mi z toho všeho na zvracení. Jaký byl problém to tedy holkám orazit a ve čvrtek se na výboru domluvit, co dál, domluvit si další podmínky? Dyt jsme přeci lidé a dospělí lidé! Každý prostě slyšel o tom, že ženy v Čechii nechtějí. O podpis si si přišly pozdě, ale to se prostě nedá už nic dělat, ale myslím si, že řešení by se určitě našlo, kdyby se chtělo. Každý si musí sáhnout do svého svědomí, co pro to udělal nebo neudělal. Nechci tu házet na nikoho špínu.

Proč se k hřišti se chováte, jako kdyby bylo jen vaše? Sice bylo hřiště předěláno na náklady p. Šmída, ale pozemek je stále ve vlastnictví OÚ nebo se snad pletu?!? Měla jsem tu možnost nahlédnout do vašeho rozpočtu a docela jsem koukala. A žádáte "tak malou obec" o dotování vašeho chodu?!? Nemluvě o té vaší dotaci, kterou jste málem platili ze svého (pohádky - Radku vím, že to sem nepatří, ale onehdy by bylo na místě aspoň přijít na naše zasdání a říct, jak se věci mají a netutlast si to jen se starostou - o tom jsem se s Janou v Příkosicích bavila). Musíte se trochu lépe naučit hospodařit s penězi, které máte. My jako obec nejsme dojná kráva a nemáme jen Čechii... Trochu skromnosti by to chtělo. Vem si, že obec Čechii pořídila traktůrek na údržbu hřiště a údržbáře hřiště už obec platí SAMA, z vaší kapsy nejde nic. Co tedy chcete vybírat za příspěvky na údržbu? Chápu, že elektrika a voda se plait musí a elektrika jde nahoru. To nepopírám, že je dost peněz. Dříve se kluci o hřiště a vše okolo něj starali a zadarmo, proč to nejde i nyní? Proč ti kluci nemjí zájem, jako měli dřív? Pochybuju, že by někdo z vás vzal hrábě a šel hrabat listí. Je smutné, že zájem opadl a fotbal už se tu nehraje srdcem. Trochu se vzmužte ať vaše herní výsledky za nějakou reprezentaci stojí, poslední dobou je to nic moc. Holkám samozřejmě přeji hodně stěstí.

Eliška

Vendy - Re: Re: Děkujeme, vypadněte...

Bylo nás hodně co jezdilo za A mužstvem, ale ted nás jezdí pouhej šest. jestli mužu mluvit za ně i ty holky byli pro Příkosice čest že za nás hráli, a jestli holky nám rozvorali hřiště tak se musim jenom smát. Já jsem osobně udělal udělal několik brigád ZADARMO ,pro ty holky bych to udělal znova.

Nikola - Re: Re: Re: Děkujeme,

i přes zákaz, si dovoluji Vendymu poděkovat. Je milé slyšet, že nás měl a má někdo rád i přes to že nic nepřinášíme..takže dík!!!

Milena - Re: Re: Re: Děkujeme, vypadněte...

Děkuji Vendy .....

Jana - pro razítko pár dní před novou sezonou ?!?!?!

Ráda bych také uvedla některé věci na pravou míru. Termín uzávěrek pro přihlášky do soutěže III. ligy žen byl znám cca od začátku března. Pro razítko a podpis si ženy stylem "Potřebujeme razítko a podpis - dnes je uzávěrka na odeslání přihlášek ...." přišly opravdu až v poslední možný den. Bez jakéhokoliv dodazu - zda se s nimi na hřišti počítá, bez jakéhokoliv dialogu. Stylem - PODEPIŠ! To zaprvé. A za druhé. Na schůzi, která byla ve čtvrtek po odeslání přihlášky jsme se snažili alespoň dodatečně napravit to, co napravit půjde. Radek Mála volal před celým výborem Milče kde je, zda nemůže přijít, abychom se mohli nějak domluvit a najít společné řešení. Protože, ať se to zdá možné nebo ne, celý problém vznikl tím ŽE NĚKDO NĚCO ŘÍKAL A NĚJAK MYSLEL A NĚDKO JINÝ TO POCHOPIL PO SVÉM A ZAŘÍDIL SE PO SVÉM. Byla tu REÁLNÁ možnost zařídit změnu v podané přihlášce - vrátit holky zpátky do Příkosice - ovšem za určitých podmínek. Před svědky se nám přítomným dostalo odpovědi: "Už jsme přihlášené jinde - není co řešit". Takže, pokud nebylo co řešit před čtrnácti dny - PROČ TO ŘEŠÍTE TEĎ - S KŘÍŽKEM PO FUNUSE?

Milena - Re: pro razítko pár dní před novou sezonou ?!?!?!

Jani, ty se raději starej o kasu ať neutrácíte peníze na to, na co nejsou a nepleť se do toho.... Není tajemstvím, že si nás nabízela každému, kdo do redakce přišel !

JANA - Re: Re: pro razítko pár dní před novou sezonou ?!?!?!

Není ti hanba? - přiveď mi jednoho člověka, kterému jsem nabízela váš oddíl... Ne - je vidět, že dialog opravdu nemá cenu. Nemám potřebu se hájit, nemám potřebu nic vysvětlovat. Ono i přiznat svůj podíl vinny chce dost odvahy a tu asi někdo nemá. Jednodušší je hledat vinu u druhých, než u sebe. A sbírat a šířit polopravdy či pomluvy nic nestojí, že???

Milena - Re: Re: Re: pro razítko pár dní před novou sezonou ?!?!?!

Hanba mi tedy vážně není....nenapsala jsem nic, co by nebyla pravda !!!!!!!!!!!!! Sbohem !

Milena - Jaro - 2 utkání na domácím hřišti.....žádný trénink....

Asi jsem tě špatně pochopila Radku, když jsi mi do telefonu řekl, jste první na řadě, Dřevákovi jsem zakázal, aby ti tu přihlášku podepsal... a nebo nám dejte 30 tis. a můžete tady hrát..... To jsou tvoje slova..... !! Pokud by jste se někdy chtěli na něčem domluvit, na příspěvky nebo tak něco, pozvali by jste nás alespoň jednou na schůzi.... A pokud jde o schůzi,kde jste měli řešit nás, mě si řekl, že bude ve čtvrtek a bude se tam hlasovat, ale už v úterý jsi psal tátovi, že sedm lidí z výboru bylo proti nám.... je zajímavé, že někteří lidé z výboru o žádném hlasování před schůzí nevěděli.... např. Radek Mála, Komár třeba ani nevěděl, že jste nám to nepodepsali, protože on sám nám to podepsal a to je ve výboru.... !! A když mluvíš o tom, že jsem jediná, kdo chtěl zůstat v Příkosicích, tak se hodně pleteš.... ale zamysli se nad tím, až vám Pepa přestane dávat peníze, kolik z vás tady zůstane.... Víc ti nemám co říci....

Vodr - Re: Jaro - 2 utkání na domácím hřišti.....žádný trénink....

Já tohle nebudu komentovat , protože to nemá vůbec žádnou cenu. Jen pevně doufám , že až z tebe vyprchá ta zlost a zášť , tak přijdeš a omluvíš se mi . Tohle totiž nejsi ty , tak se prosím Tě vzpamatuj a neblbni .

Kateřina Štolková - Re: Re: Jaro - 2 utkání na domácím hřišti.....žádný trénink....

Vážený Radku a paní Jano, ze zde zúčastněných lidí mám asi to nejmenší právo se k tomu všemu co zde píšete vyjadřovat. Ale přesto sem hodím pár slov. Osobně se vůbec neznáme za Příkosice hraju pouhé tři roky, chodila jsem poctivě na všechny tréninky, jestli se tomu na tom poli pod hřištěm dá říkat trénink. Spočítala bych na prstech obou rukou, kolikrát jsme trénovaly na hlavním. Nemluvě o tom, jak již zde bylo psáno za jaro jsme byly na Příkosickém hřišti na domácích zápasech 2x. Tomu neříkám domácí prostředí. Naše velká chyba je, že jsme si pro podpis na přihlášku přišly za 1 min dvanáct. Tím jsme se sami zahnaly do kouta, ale opravdu jsme nečekaly takovej podraz, že nám to nepodepíšete. A to je chyba, naše chyba. Není tajemstvím, že si o tom štěbetalo celé Rokycansko, že se nás chcete zbavit. A TO JE FAKT! Je velice smutné, když se dospělí lidé neumí domluvit, vždy je to o komunikaci. Jestli jste chtěli brigády, stačilo říct. Jestli jste chtěli přispívat nějakou částkou, něco by jsme určitě daly. Rozhodně né 30 tisíc, to je výsměch. Už takhle máme co dělat aby jsme to vše poplatily. Veřte tomu, že na Vodních stavbách, nás nebudou nosit na rukou jako princezny a určitě budem něco přispívat. Věřím Milče a její verzy, nejsem sama, protože ta by dala život, aby jsme tam mohly zůstat. Myslím, že i ješitnost by hodila za hlavu. Popravily jste nás vy a to dost podle, ale naštěstí jsme to rychle vyřešily, což se vám zjevně nelíbí. Čekaly jste totiž, že budeme škemrat a na kolenou se plazit. Mít nervy jestli se milostivě usnesete ve čtvrtek. Věřte tomu, že já osobně už bych o to nestála a myslím, že mluvím za většinu. Přeju Vám upřímě štěstí v Příkosicích. My si pro radost z fotbalu a přátelství jdeme jinam. S pozdravem Kateřina

JANA - Re: Re: Re: Jaro - 2 utkání na domácím hřišti.....žádný trénink....

Jestli jste chtěli brigádu, stačilo říct, jestli jste chtěli příspěvek, stačilo říct??? A když jsme řekli, že už to nejde tak jako doteď - rozpoutalo se to, co se rozpoutalo??? Ale to je pořád dokola. Každá strana si opakuje to, co se jí hodí. Dialog a hledání řešení přece není rovné tomu, že bysme po někom chtěli, aby škemral nebo dolejzal. Kdyby se ta přihláška řešila včas, bylo dost času na domluvu, stanovení obustranně akceptovatelných podmínek... na schůzi, na podpis, na cokoli. Ale to je také pořád to samé dokola. A propo, od půlky května slýchám o tom, že "holky přemýšlely o možnosti hrát pod Mýtem" (ale bylo to prý ještě dál než do Příkosic) , teď naposledy prý jednaly i Rokycany o tom, zda my mohly rozšířit činnost o III. ligu žen.... TO JEN K TOMU, ŽE BYCH JÁ VÁS NĚKDE NEDEJ BOŽE NABÍZELA. Kdyby nebyla situace tak vážná, považovala bych to za dobrý vtip.

Milena - Konec

Holčičky moje, už sem prosím žádná nepište.... Jedno přísloví říká - Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.....

VODR - Nikole

Rozhodl jsem se už na nic nereagovat , ale udělám snad poslední vyjímku a to proto , že s velkou většinou toho co píšeš naprosto souhlasím . Akorát tě vyvedu z pár omylů , o kterých se zmiňuješ . S Janou nesedím v jednom kanclu už skoro rok , za to co dělám ( asi špatně ) pro Čechii nemám ani korunu a všechno to co dělám , dělám jen a jen z lásky k ní a klidem kteří tam fotbal chtějí dělat . Naprosto mě taky dojímají ty žvásty o tom jak se u nás platí hráči , je to asi taková hovadina , jako kdybych tvrdil , že ty je dostáváš taky a že Milča má dvakrát tolik. Tohle jsou prostě věci , který jsou taková lež , že je mi uplně blbě z toho jak tomu lidi věří . A pokud jde o to jak jsem se zachoval, nebo jak jsem se měl zachovat , tak jsem se zachoval tak , jak jsem v tu chvíli uznal , že je to nejlepší řešení . Já jsem moc rád za to co píšeš , protože to jak jsem se měl dle tebe zachovat , tak přesně to jsem udělal. jenže dokud budete věřit někomu kdo lže , nikam se nedostaneme . A na závěr taky použiju jednu mojí větu , kterou jsem v tom jediném rozhovoru s Milenou použil a to možná třikrát .
Když mi totiž Milča několikrát řekla , že to má už stejně orazítkovaný , tak jsem jí pokaždé odpověděl ať to klidně pošle , ale nic nezmění na faktu , že na čem se potom domluvíme na výboru , to bude platit .
Mě je tohle všechno líto , ale vinu necítím ani pramalou .Měj se

Nikola - dodatek

Sice si kopeme tu nejnižší soutěž u žen, ale z radosti...
Asi by jsi se měl spíš omluvit ty Radku, protože ty víš, že jste s Milčou měli dobrý vztah – mohl jsi po jedné schůzi, kde jsme nebyli vzít prostě telefon a říct – hele Milčo, mluvilo se o vás a tohle a tohle...ale ty jsi to neudělal...taky jsi mohl v ten osudný den, nedělat takovýhle scény do telefonu, ale prostě nechat to ty lidi podepsat, když jsi věděl, že to je poslední možnost a říct..jo dobrý podepíšou to, ale sejdeme se a probereme podrobnosti. Pokud nebudete souhlasit, dá se to v průběhu odhlásit či přehlásit ta vaše soutěž...ale ty jsi vyrukoval hned s tím co již bylo zmíněno..Proč?? Ty sám jsi nás tam nechtěl??...fakt nevim, ale hodně lidem tohle vzalo chut...
Zklamal jsi mě, vím že jsi to nerozhodl sám ale tvoje jednání jsem nečekala. Vím, že s polovinou nebudeš souhlasit nebo si nepřiznáš že to tak je...ale jsou věci které se nezapřou a bohužel i něco vyšlo najevo...
a pro paní Moulisovou mám taky jeden vzkaz... sedíte s Janou V. v jedné kanceláři, Milču znáte taky dobře...proč jste jí neřekla o co čechii jde??? myslím si, že vám jen tak nic neunikne a nikde nejste na poslední chvíli..A už vubec si nemyslím, že tohle je o jednom zasedání výboru..tohle bylo jistě delší dobu na programu. Že by jste nás tam taky nechtěla??
Pěkně děkujeme. ..

Nikola - o nás...bez nás..

Čau Vodře, ty po nás chceš nějakou slušnost, ale co takhle kdyby jsi začel sám u sebe?
Kdyby jste měli tolik slušnosti nás alespoň pozvat na schůzi, abychom se také mohli dozvědět co se děje, nemuselo vše zajít tak daleko. Jenže od jisté doby jsme se žádného pozvání nedočkali..a nikdo nevěděl proč. Tak trochu o nás - bez nás vid?...Já jsem tě považovala vždy za férového chlapa a bojovníka, vím čím jsis prošel a třeba ještě procházíš a obdivovala jsem tě, že jsi i nadále zůstal u fotbalu. Já jsem v Příkosicích 8 let, musím říct, že mám s váma jako s týmem hezký zážitky a dobré vzpomínky na staré časy ,ale co se poslední dobou doslýchám mě nepřestává překvapovat. Já chápu, že údržba hřiště něco stojí, jeho opravy apod. ale prosim tě, netvrďte že my jsme ten hlavní důvod proč je hřiště zničené - když jsme tam moc zápasů neodehrály jestli 3 tak je to moc a žádný trénink...To hřiště je na prd udělané (že by to někdo ošidil??).. je zvláštní, že jiné hřiště jsou taky tak zatížená a defakto jim nic tak hroznýho neni..
já jsem byla ochotná vám i ze svého ty peníze dát, jelikož mi je za těžko tam odtamtud odejít, ale kdosi mi řekl, proč máme být tam kde nás nechtějí a kde nás vidí jen jako zbytečnost ,která nemusí být, když nic nepřinášíme.. To je jen o tom, že pro tebe už se stal fotbal jen jakým si – přínosem – nikoli prostě hrou, která může někoho opravdu bavit...A především mám obavy, že by ty peníze šly do udržby či obnovy hřiště. Není tajemstvím, že vás kdosi přestává sponzorovat a nemáte peníze na nesmyslné placení - hráčů a cestáků at už jen na tréninky..? Proboha, to už musí být korupce i u vás???..Pochopila bych kdyby jste hráli ligu, ale že proplácíte cestáky na trénink je směšný – bud to chci hrát a chci trénovat, a něco to stojí, ale hraju to pod vidinou, že mi to přinese nějaký úspěch a že se dostanu výš, kde se třeba dočkám spravedlivého platu nebo se na to snad vy.... ne? Nediv se, že nemáte peníze,když uplácíte rozhodčí, platíte hráče aby jste si je udrželi,platíte trenéra,asistenta atd atd.....to svědčí o tom, že ten bezva tým, který jsme před lety poznala to už dávno není, na pár jednotlivců, kteří to hrají protože je to baví...!!
Ty tvrdíš, že nemáme představu o financování fotbalu a nevíme co to obnáší, ale my to víme moc dobře!!!! Neustále hledáme řešení jak a kde trénovat, kde to bude nejlevnější a přesto dobré....z čeho alespon někomu vyplatit peníze za cesták na zápas, rozhodčího....a přichází nové a nové situace...kdybychom neměly tušení co to obnáší tak to asi tak dlouho nehrajeme ne?
Kdyby nám někdo třeba po tom co bylo uděláno nově hřiště řekl, hele holky, ted máme nové hřiště co kdyby jste nám přispívaly na údržbu a opravy?...ale nikdo nic...
Je ubohý vylévat si zlost na nás, ale je to i logické, někde jste to zkusit museli, bohužel se to dalo opravdu řešit jinak a mohlo se najít řešení se kterým by byli všichni spokojení. Asi jsme udělaly chybu že jsme si šly pro podpis tak pozdě, ale nikoho z nás nenapadlo že by jste měli něco proti..protože jsme fakt nic nevěděly..!!!
My narozdíl od vás můžeme mít upřímnou radost z každé výhry ale jak jste na tom vy?...

jana - přece jen mám ještě něco na srdci...

Tohle je hlavně pro Milču. Mili, ty dobře víš, že kdykoliv jste potřebovali vyřídit jakoukoli agendu ohledně fotbalu, snažili jsme se ti s Vaškem vyjít maximálně vstříc. A taky dobře víš, kdy sis o to razítko řekla a že to bylo poslední den. Brali jste to jako samozřejmost. (Mimichodem, je fajn, jestli vám Komi něco podepsal a orazil, ale o takových věcech, jako je přihláška do soutěže prostě NEMŮŽE ROZHODNOUT SÁM. Navíc, jedinné PLATNÉ razitko, které splňuje požadavky FAČRu mám u sebe já.) Taky by sis měla přiznat, že váš rozhovor s Vodrem měl i pokračování. Třeba o tom, že si tu přihlášku máte podat ale že pak na schůzi dojednáme podmínky o příspěvcích ... a že ty podmínky budou platit, přestože bude přihláška už podaná... Víš, neznám nic nebezpečnějšího, než když někdo vytrhne FAKTA z kontextu a použije jenom TY ARGUMENTY - které se mu hodí. A pokud sis nebyla jistá, jak to Radek myslel, pokud jsi měla chuť se o tom bavit - většinu neděle jsme přece byli na stejném místě - na hřišti v Příkosicích. Proč ses mě nebo Vaška nezeptala, jak to je myšlené, proč si neřekla, hele - vy nás tu nechcete, my chceme jít jinam - budeme muset jí jinam... Dej si ruku na srdce, taky na tom, co se stalo máš svůj dílek. Nemůžeš po nás přece chtít, abychom vám MY hlídali termíny pro přihlášku. A že se to přihlašovalo skoro pokaždé za minutu dvanáct, to víš taky stejně dobře jako já. Nejsem ráda, že to takhle dopadlo, nabízela jsem řešení - ale už jste o něm nestáli. A o tom, že jdete jinam jsme se dozvěděli až v souvislosti s nadávkama a urážkama na facebooku. Nenávist a pocit křivdy je hroznej. Chápu tvůj vztek, ale zlob se nebo ne, když se na to podíváš z našeho pohledu - i my máme právo na pocit křivdy. Chci, abys věděla, že si za tím co píšu stojím, a že stojím i za Vodrem. Nikdo VÁS NEVYHODIL. Radek toho udělal pro Čechii hodně a tohle si nezaslouží. A když jsme u peněz od Pepy. Vždyť jste je těch sedm let přece užívali i VY, měli jste vodu, elektriku, hřiště, uklizené kabiny - a BEZPLATNĚ. Z jakých peněz myslíš, že se platila VAŠE REŽIE...?

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 25
Celkem: 728672
Měsíc: 17927
Den: 1143