Jdi na obsah Jdi na menu

ŽENY

ŽENY - ČECHIE PŘÍKOSICE

Vážená Čechie a její přátelé , 

původně jsem chtěl celou tuhle diskusi smazat , protože není hodna tohoto klubu . Je v ní totiž tolik nepravd , lží a pomluv , že si to tahle holka prostě nezaslouží . Ale neudělám to , protože bych tím popřel vše čemu věřím . Jsem hrdý na to , že máme rovné hřiště , jsem hrdý na to , že máme dvě hřiště  ,jsem hrdý na to , že jsme třikrát postoupili ,  jsem hrdý na to , že jsme třetím rokem v nejvyšší krajské soutěži , jsem hrdý na to , že ten klub má prvně v životě svého správce , jsem hrdý na to , že máme tři mládežnické týmy v takovéhle prdeli , jsem hrdý na to , že těch fantastických pár let tady se mnou prožívalo spousty domorodců , jsem hrdý na to , že když se řekne Příkosice , tak hned každý ví , že tam dělají dobrej fotbal , jsem hrdeýna to , že pan starosta vždycky udělal pro tenhle klub naprosté maximum . jsem hrdej a šťastnej , že jsem u toho mohl být .

Ale hlavně jsem pyšnej na to , že jsem tady po celou dobu dokázal udržet pana Šmída a jeho prachy , díky kterým tady všichni !!!!! mohli dělat to , co je baví .

A ještě něco . Možná , že jsem udělal něco špatně , možná , že jsem toho udělal spousty špatně , ale vždycky jsem to dělal tak , jak jsem  cítil , že to bude pro klub nejlepší .

ČEHO SI VŠAK CENÍM NEJVÍC , JE TO , ŽE NA ROZDÍL OD MILENY  , NELŽU !!!!

Vodr

 

 

Vážení přátelé ,

již dlouho se chystám abych i já přispěl se svou verzí do mlýna, a to ohledně odchodu našich žen pryč z Čechie Příkosice.  Drtivá většina z Vás vůbec netuší, jak je těžké a složité provozovat fotbalový klub. Nám se to hlavně díky Rossu poměrně daří, ale jestli si někdo myslí, že máme peněz jako želez, tak se šíleně mýlí.

Po té šílené letošní zimě, podtržené ještě  bleskovou povodní, jsme jako výbor fotbalového oddílu  došli k závěru, že musíme udělat radikální krok  co se týče provozu na hlavním hřišti, protože to absolutně není schopné vydržet takovou momentální zátěž, jakou má. Jenom pro zajímavost, A muži měli trénink na hlavním hřišti za celý půlrok celkem  3 krát !!! Ano nespletl jsem se, je to třikrát za půl roku a to přeci není normální. Mezitím jsme si trávník ještě několikrát úplně zbytečně polozničili, když jsme tam odehráli zcela nesmyslně několik zápasů, které se měli odložit -  ať už to byli ženy, muži  nebo dorostenci.  

Mezi ta opatření, která připadala v úvahu, bylo mimo jiné  zprovoznění druhého hřiště k žákovským zápasům, omezení všech tréninků na hlavní ploše a zajištění náhradního hřiště družstva žen, v případě nezpůsobilého stavu hřiště před zápasem.

A teď jsme možná u jádra pudla. Proč jen družstva žen? Proč by si měly při nezpůsobilém stavu hrací ploch hledat jiné hřiště jen ženy?  I tohle je velmi jednoduché, ženy jako takové pro Čechii nepřináší absolutně nic a to je prostě holý fakt. Těžko budu omezovat přípravku, dorost, nebo žáky - v nich je budoucnost celé Čechie. V ženách ne.  Je to sice hezké, že takováhle ves hraje třetí ligu žen, ale ten výbor je zodpovědný za celý klub. Holky se nepodílely na chodu klubu takřka ničím, neplatily příspěvky, krom pár vyjímek si sem jenom jezdily zahrát. Proto se výbor rozhodl, že tuhle situaci chce změnit a to hned několika způsoby. Zavedením oddílových příspěvků i pro ženy, či jiného příspěvku celého týmu na údržbu a provoz, zajištěním  náhradního hřiště v případě, kdy je příkosické nehratelné, omezením tréninkových jednotek na hlavním hřišti atd .

Když Milena chtěla orazit přihlášku do příštího ročníku, tak jsem jí v kostce tohle, vše výše uvedené, sdělil a řekl jsem jí, že se musíme domluvit na všem podstatném, ale že to musíme probrat na oddílovém výboru, a ten že svoláme hned následující týden.

Tímto  to ale pro mne i pro samotný výbor skončilo, protože aniž bychom se slezli, či se k čemukoliv vyjádřili, tak jsme se jen dozvídali jak jsme špatní. A aniž by nás kohokoliv z výboru někdo kontaktoval, aniž by kdokoliv z žen přišel na svolanou schůzi, tak po třech dnech od mého telefonátu s Milčou, byla soutěž žen přihlášená za Vodní stavby Plzeň.

Takže milé dámy a jejich příznivci, jestli Vám někdo tvrdí, že Vás z Čechie někdo vyhodil, tak já o nikom takovém nevím. Já osobně mám naprosto čisté svědomí, a to především vůči Čechii jako fotbalovému klubu .

Co je mi strašně líto  a co  mi opravdu mrzí, je ta hysterie a ta  nenávist, kterou do toho některé ženy vnášejí. To, že jsou na Vodních stavbách je jen jejich rozhodnutí a můžu Vás všechny ubezpečit, že pokud by  jen trochu chtěly zůstat v Příkosicích, tak by tam zůstaly. Ono totiž v důsledku jediný kdo asi opravdu chtěl zůstat v Příkosicích byla Milča, ale jelikož se nedokázala přenést přes svou ješitnost a nebyla ochotna se ani domlouvat natož domluvit, tak  to prostě radši přehlásila. Ostatní holky  to sice před ní asi nepřiznají, ale jsou  raději, že budou hrát v Plzni . 

Každopádně jim Všem přeju hodně štěstí.

Radek Vodrážka - člen výboru Čechie Příkosice 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Godelieve_Schröder - Výsledky aktivátoru návnady Dynamite v praxi

Důležité je pouze návnadu před chytáním ryb připravit. Přípravek Dynamite je neuvěřitelně snadné používat. Před nahozením návnadu několikrát postříkejte a pak ji vhoďte do vody. Po několika úlovcích postříkání zopakujte. Recenze Dynamite diskuze. Adam Vacek, 34 let. „Vždycky jsem byl zarytým zastáncem chytání na přesnost a při každé příležitosti jsem se snažil chodit po břehu jezera a testovat své schopnosti. https://rybydynamit.com/ Můžete nejen zvýšit frekvenci kousání, ale také nalákat největší rybu, která žije v hlubinách a zřídka padá na návnadu. Jak to funguje Dynamite aktivátor? Tento produkt se v letošním roce stal nejprodávanějším produktem pro rybáře v Evropě. Nicméně, každý chce vědět Dynamite jak to funguje a jaké výhody má? Sprej Dynamite návnada na rybaření obsahuje jedinečnou směs.

123 - Děkujeme, vypadněte...

Vážený pane Vodrážko,
možná by nebylo od věci nás upozornit na tuhle věc nějaký ten pátek před tím, než jsme si přišli pro razítko na novou sezonu. Je dost hnusný nám říct pár dní před uzavřením přihlášek, že si za Příkosice prostě nezahrajme. Vodní stavby byly jediné řešení, co se v té chvíli dalo udělat. Nikdo z nás z toho určitě nebyl nadšen, jak tady píšete, ale komu by se chtělo hrát někde, kde nás nechtějí a chovají se k nám jako ke kusu hadru!!!

To, že hrajeme za Vodní stavby není jen naše rozhodnutí, ale i Vaše, protože jste nám nedal jinou možnost.

Jsme skvělá parta, co drží při sobě, všichni stojíme za Milčou a nemáme strach si před sebou něco přiznat. Vaše uvažování mne opravdu překvapuje!!!

Doufám, že teď už Vám na hřišti nic nebude překážet a vše půjde podle Vašich plánů.

Nazdar!

Vodr - Re: Děkujeme, vypadněte...

To , že mi Milča momentálně dost štve , tak to asi nezapřu , ale aspoň se pod to co napíše podepíše . Na rozdíl od Vás

Vladislav - Re: Re: Děkujeme, vypadněte...

Ať žijou Vodní stavby Plzeň oddíl kopané žen. Hodně štěstí,zdraví a chuti do fotbalu. Čechie Příkosice ať už jde se svými keci do prdele. Vladislav

pepe - Reakce na obdiv pana starosty

Ptám se za co je ten obdiv za to,že Vám dá prachy na co si vzpomenete v obci kde neni plyn ,kanalizace a .t.d. sere peníze do fotbalu.Na co jsi hrdý,že na závěrečnej žáků platí Janout limonády a párek žákům sám,těm žákům na které dostáváte dotace ze svazu .Pro mně je to jedna velká komedie.

;) - Re: Reakce na obdiv pana starosty

Já si myslím že Janout už žaky dávno netrenuje. Teď je trenuje pokud vím Jarda Moulis.

pepe - Re: Re: Reakce na obdiv pana starosty

To je opravdu podstatná info...:-)))

Máča - Ještě jsi HRDÝ

Nějak se tě to rozpadá pod rukama.Už nemáš 3 mládežnický družstva.No jen aby jsi za chvilku měl ským na to hřiště chodit.Jen nevím jestli jsi psal a mluvil pravdu o tom,že vždy z lásky a zadarno!Přečetl jsem si jaké peníze se vyplácí za trénování a na cesťáky.To jsem docela koukal tak to je asi ta láska k Čechii vid.No nevím juak to starosta bude lidem vysvětlovat kde bere tolik peněz na fotbal.Tak zdar.

DEBIL - Re: Ještě jsi HRDÝ

Máčo ty si debil

Máča - Re: Re: Možná jo

Možná jo,ale aspoň jsem se podepsal ty hrdino.

Martin Hrčák - nadpis mě žádnej nenapadá :D

Jediný na co sem se jezdil rád dívat a teď to skončilo :( ach jo..ať se vám holky daří !!! :) a

Milena - ...

Nezalhala jsem jediným slůvkem.... nevím proč bych to dělala, já tady chtěla i nadále hrát.... Ale můžeš si pogratulovat, povedlo se ti to, nás se zbavit.... Můžeš být opět hrdý...... A jinak, celý A tým Rokycan ví, jak umíš pěkně lhát, když jsi tvrdil, že s Jirkou Šiškinem v kontaktu nejsi a on od tebe četl zprávy před všemi v kabině.... Takže buď hrdej a pyšnej, máš co si chtěl a nám už dej pokoj....

VODR - Re: ...

....no a to je právě ono , už zase lžeš .

Milena - Re: Re: ...

Těch dvacet kluků, co byli v té kabině ví své.... nepotřebuju se s tebou dohadovat, kdo má pravdu.... Nemám ti více co říci, zapomeň, že se vůbec známe...

Máča - Vzor??

No supr !!Ty jsi vlastně vzor dokonalosti.Jo a říká se ,že samochvála smrdí .Tak to nepřeháněj.

František K - RE: Posřehy

A copak jsi bumbal Milánku v pátek těsně před půlnocí, že jsi se takhle rozpovídal? A odkudpak že to jsi, aby jsem se zajel podívat pro inspiraci?

Milan R. - Postřehy

Ahoj všichni, tak jsem si to všechno přečetl a spojil s tím co jsem viděl za ty poslední léta naživo...jediný co k tomu můžu říct je to, že lidi co dělaj fotbal v Příkosicích jsou naprostí amatéři a není tam z jejich strany ani špetka nějakýho profesionalismu. Celý klub směřuje od desíti k pěti. Udělalo se nový hřiště za x miliónů, který má k dokonalosti daleko asi tak jako sever k jihu. Jíl v drenážích, křivé lajny, stavba roku v podobě zdi u rohového praporku. Celý vedeni klubu si dělá co chce. Dělají co je dobrý pro ně a ne pro klub. S těmi "málo" penězi co je, se navíc neskutečně rozhazuje. Docela bych chtěl vidět jeden roční výkaz účetnictví klubu. Kdyby to takhle vedla nějaká firma, tak zkrachuje. Ale pokud dává dojná kráva pořád peníze, tak to přece nevadí. Taky mě pobavil výrok Vodra, že mládež je budoucnost klubu. Při vší úctě ke všem klukům z přípravky, žáků a dorostu, ti mají tak maximálně na okresní přebor. Nikdy se do áčka neprosadí. Mám pravdu, protože kolik se jich za 5 let objevilo v áčku?? Myslím, že ani jeden. Příkosice byly vždy klub, který hráče přiváděl, nežli by je vychovával. A tak to zůstane navždy. Ženy sice hrály třetí ligu, ale alespoň klub reprezentovaly za branami našeho okresu a kraje. Nutno říct, že úspěšně. To výsledky mládeže jsou spíš k pláči. A když už jsem u sportovních výkonů, tak musím říct, že ač letos získal á tým nejvíce bodů v soutěži za ty tři roky, tak paradoxně předváděl taky nejhorší fotbal za ty tři roky! A jednou se taky může stát, že mužstvo bude padat soutěžemi až do okresního přeboru, tak jako se stalo v nedávné minulosti a zajímalo by mě jestli tzv. "srdcaři" u klubu zůstanou. Možná by bylo lepší spadnout na úplný dno a začít úplně od začátku a uchopit to za správný konec. To je jen několik postřehů, je toho daleko více, ale to na to tady ty řádky nestačí. Doufejme tedy v lepší zítřky...

kimi - ženy

škoda že Holky končíte,ale asi se nedá nic dělat.jezdil jsem tam velice rád.protože jsem to měl za kopcem.je zajímavé,že chlapi tam mohli hrát a vás tam skoro vůbec nepustili ,aby jste jim to (pole)hřiště, náhodou nerozvorali že!!!!.Holky držím vám palce,at vám to na vodních stavbách šlape líp než v příkosicích.

Milena - Re: ženy

Moc děkujeme :-) !

Máča - Čekám

Docela čekám Jani na tvojí odpověď Elišce.Asi nemáš čas vid.Čtu si to už 2dni a je mě z toho tak nějak na blití.

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 38
Celkem: 731984
Měsíc: 20449
Den: 2146